PIZZA SERVICE WAREGEM

PIZZA SERVICE WAREGEM Van meerdere keukens thuis!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 140 beoordelingen
22 okt 2021 om 16:59 Afschuwelijk! pasta carbonara met room die zuur was, je rook het al van meters ver. Het vet zwom op de pasta. Ben er zelf niet aan begonnen. Bolognaise was aangebrand. Kaaskroketten koud en hard op een bedje van bruine, vorte sla. 0 sterren waard!!
17 okt 2021 om 15:13 Na 2u nog niets ontvangen en ik krijg een e-mail dat ik ze moet beoordelen Precies 2u aan het wachten voor menu 1 Hoeveel sterren geef je voor iets wat je nog niet hebt gekregen?
16 okt 2021 om 19:17 Slecht eten wel veel maar niet te eten
7 okt 2021 om 14:14 Kreeg bericht dat het "zo geleverd" zou worden en het heeft nog zeker een half uur geduurd. Bezorger was wel heel vriendelijk
1 okt 2021 om 17:40 Heel vriendelijk, lekker eten. Niets op aan te merken!
26 sep 2021 om 19:45 Heel lange wachttijd 1u45min En de pizza was koud jammer Wel 2drankjes erbij gekregen
25 sep 2021 om 20:28 Super lekker. Zoals altijd. Top!
18 sep 2021 om 8:12 Zeer slecht! Pizza zuur en oud Mix schotel wak en zwetend Tiramisu over te tijd (verzuurd) Reden om klacht in te dienen en schadevergoeding te eisen!
15 sep 2021 om 12:36 Heel vriendelijk bezorger en lekker!
14 sep 2021 om 18:40 Délais d’attente de plus de 2h ! Et c’est pas la meilleure pizza que j’ai mangé sincèrement
9 sep 2021 om 16:54 De levering duurde wat lang, 1u10min De pizza was niet meer warm maar even opgewarmd in de oven en hij was wel heel lekker!
5 sep 2021 om 15:01 2,5u moeten wachten op onze pizza’s. Eenmaal ze arriveerden, waren ze niet meer warm. De hesp op onze pizza Hawaï was zuur (over datum?) en dan hadden we ook nog een vlieg in ons eten… Walgelijk!