PIZZA SERVICE WAREGEM

PIZZA SERVICE WAREGEM Van meerdere keukens thuis!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 248 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Service Waregem. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 18:44 Ik heb mn bestelling nooit ontvangen maar heb wel betaald
28 jun 2022 om 23:05 Om 21u bestelt en pas om 23u geleverd. Frieten waren slap en stoofvlees was koud. Echt niet te eten.
28 jun 2022 om 15:37 Bezorger vond eerst het adres niet, maar daar kan ik nog inkomen. Pizza was echter slap, vettig en smakeloos. Dit was mijn eerste en laatste pizza van daar, vrees ik.
26 jun 2022 om 15:51 Zeer snel bezorgd, eten goed warm en lekker!
25 jun 2022 om 13:11 Vraiment été déçu j'ai fait ma commande j'ai dû attendre deux heures tout est arrivé froid et déçu
24 jun 2022 om 7:51 bon mais long temps d'attente
23 jun 2022 om 20:34 Onvriendelijk
18 jun 2022 om 21:31 Pas sérieux. Hier soir a 21.00 normalement il doit arriver avec ma commande... jusq a manteau passe + de 24h et encore ils sont pas arive, pas téléphone,rien de tout!
14 jun 2022 om 13:19 Verkeerde pizza geleverd. Tonijn besteld en een veel te pikante salamk gekregen. Lookbroodjes kleefden aan elkaar. Bezorger was precies tegen zijn gedacht gekomen
13 jun 2022 om 8:44 Super lekker, ookal hebben we net op sluitingstijd besteld was alles warm en vers. Super vriendelijk en lekker!!
12 jun 2022 om 21:16 Was lang wachten maar het eten was het wachten waard alles vers op de pizza, nieuwe klant bij.
10 jun 2022 om 13:44 Een beetje verkeer gelopen maar daarna wel een zeer goede opvolging. Top klantenservice! Pizza's zeer lekker dus een aanrader. Een tevreden klant.