PIZZA SERVICE WAREGEM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 314 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Service Waregem. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 23:58 Goeie bezorgers ze dronken tenminste nog iets int café
2 dec 2022 om 19:53 Lekker eten
2 dec 2022 om 19:44 Al meerdere keren besteld en echt lekkere pizzas...i love pepperoni
30 nov 2022 om 0:55 De slechtste eten die ik ooit heb besteld
27 nov 2022 om 22:37 Niet mijn smaak
20 nov 2022 om 9:39 2ième fois que je commande et service impeccable. Livraison dans les temps prévus et pizzas excellentes
18 nov 2022 om 8:16 Lekker en op tijd geleverd!
17 nov 2022 om 21:49 Besteld om 13 uur 50 min levertijd . Maar pas om 15 uur geleverd Waar je niet verwitigd wordt van het te laat toekomen
17 nov 2022 om 17:48 Meer dan 2 uur moeten wachten op de bestelling (zoals altijd bij Takeaway) lauw en koud geleverd! NIET TE VRETEN . Daar moet een mens dan 54 € voor betalen! Afzetterij! Denk tweemaal na voor je hier iets besteld!
14 nov 2022 om 13:05 Lookbroodjes niet te eten, aangebrand en uitgedroogd. Frieten waren niet doorbakken. Voor die prijs verwacht je toch wel een beetje meer.
12 nov 2022 om 16:58 Top !
12 nov 2022 om 2:23 Pizza was zeer slecht ipv zalm hebben ze tuna gebruikt, was absoluut niet smakkelijk