DE MILANO

DE MILANO Van meerdere keukens thuis!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 209 beoordelingen
21 feb 2020 om 22:17 Heel lekkere pizza en goed service
17 feb 2020 om 10:08 Pizza was koud. Groenten erop waren nog rauw. Eerste en laatste keer.
15 feb 2020 om 19:47 Timing zoals voorspeld en heel lekker om te eten! Zeker meer dan voldoende!
13 feb 2020 om 22:43 Eten koud en doorweekt, en dan nog gierig met saus.
9 feb 2020 om 22:43 Kan niet gepast terug geven Was de verkeerde bestelling en trok op niets
7 feb 2020 om 21:42 Eten koud en bezorging te laat.
6 feb 2020 om 10:10 Een half uur te laat geleverd. Pasta had een fletse smaak. Pizza viel goed mee.
6 feb 2020 om 8:00 Uhm. Bestelling geplaats. Hele tijd zitten wachten en een melding krijgen dat je bestelling geleverd is. Nieks gekregen. Dus mijn bestelling heb ik niet gezien. Ben blij! Ik had niet op tijd beoordelingen gelezen. En al een geluk had ik nog niet betaald.
2 feb 2020 om 20:16 Tracker en berichten met bezorging klopte niet, veel langer moeten wachten dan gezegd.. pizza was koud en ingrediƫnten niet vers
1 feb 2020 om 17:00 Echt horrible Oke, op laat uur gevraagd Maar weiger dan gewoon de aanvraag daar is niets mis mee . Langer dan 1u30 gewacht Eten was koud en de calzone echt niet lekker Heel jammer Super vriendelijke leverancier maar was toch mijn 1ste en allerlaatste ke
31 jan 2020 om 15:51 Ik heb 20 minuten langer moeten wachten op mijn eten, het was zelfs koud toen ik het kreeg, en de bestelling klopte totaal niet
29 jan 2020 om 17:59 Ik vond het persoonlijk niks de zaak mogen ze gwn sluiten echt want het is echt niet lekker